Løse planer

cropped-dscf4789.jpg

Friluftslivet har ikke fått den boosten jeg håpte på. Ikke fordi jeg ikke har lyst, men andre ting har krevd min oppmerksomhet. Mer eller mindre.

I høst har jeg likevel lagt et par løse planer. Ikke de store, men de fine og rolige i ekte loffer ånd.

20150801_125613~2

Den første er en fluefisketur til Skrim/Vindfjell. Turene blir ikke som før med stor sekk og mange kg på ryggen. Ikk ekropp til det lenger gitt. Heller kortere turer ut fra ett «campområde» med flere vann og muligheter. Har noen tanker om hvor på blokka.

20200616_041201

Den neste turen er kajakktur. Lenge har jeg hatt lyst å padle hele Vestfoldkysten. Men å få det til i en tur blir litt vanskelig. Og turen fra Tønsberg og videre mot Holmestrand, Sande og Svelvik, er ikke nødvendig vis den vakreste med kajakk. Da ønsker jeg heller å fokusere på strekningen fra Helgeroa i vest og inn til Tønsberg. Bruke litt mer tid og utforske den biten. Gjerne med tur innom Tvistein og Svenner fyr på veien.

Ser for meg litt senhøstes at dette blir aktuelt når båtlivet har roet seg betraktelig. Det gir en ekstra dimensjon til kajakklivet når man finner den stillheten og roen utpå blåmyra. Man slipper å se/høre bråket fra vannskutere og ellers det mylderet av mer eller mindre erfarne motorbåterførere som ikke alltid er like flinke til å ta hensyn til en liten kajakk.

God Helg

 

2 kommentarer om “Løse planer

  1. Ja, det er ikke alltid det blir som forventet og kroppene blir tregere og tregere. Skulle selv hatt vært på flere turer med fluestangen, men dette båtlivet tar opp det meste av tiden, så klarer ikke kombinere aktivitetene.
    Ble det noen fisk på Skrim/Vindfjell da?

    1. Ja det er noe med det. Sommeren er liksom båtliv for meg. Høsten er lysten på friluftsliv større. Bål og fluefiske er digg. Vindfjell og Skrim har noen fine vann. Må bare vite hvor du skal lete😉 skal si fra når jeg drar, så får du se om det passer sånn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s