Ett siste innlegg

kajakk1

– og det kommer her.

Dette blir mitt siste innlegg på denne bloggen her. Av forskjellige grunner velger jeg å avslutte bloggingen som friluftloffer, dvs at nye innlegg ikke blir å finne lenger, men de gml blir stående som først og fremst minner for meg selv. Slik tanken var da bloggen ble startet for noen år siden.

Livet byr på en finurlig reise av opp og nedturer. Store og små opplevelser. De opplevelsene jeg vil få i fremtiden ønsker jeg ikke lenger dele med omverden i en åpen blogg som dette. Men det har vært en fin «reise» og den har lært meg mye.

Jeg vil takk alle som har lest og funnet noe av interesse her inne. Takk til dere som har tatt dere bryet med å kommentere. Det har jeg satt pris på. Når fortsetter opplevelsene mine i en mer privat form, men jeg kommer nok likevel til å titte innom og lese meg opp på gamle turer og opplevelser her inne. For det har blitt mange av de, noe som har resultert i uendelig mange gode minner.

Som så mange andre som har hatt friluftsblogger, kommer det som oftest en ende.

Dette her ble min.

Takk for meg og et par små råd på slutten her!!

Hast ikke på din vandring, bruk din tid vell og få de små tingene med deg. De små tingene som ofte er som krydder på en tur. En annen ting er å sette pris på det å være underveis. Det har vært veldig viktig for meg.

Riktig god tur – En siste hilsen fra Friluftslofferen.

wpid-20150407_1706022.jpg.jpeg

4 kommentarer om “Ett siste innlegg

  1. Marie Leth Risnes

    Har vært interessant å lese om turene dine og sett de flotte bildene du har tatt. Du har en fantastisk fortellingsmåte og har gledet meg over fortellingene dine. Hjertelig takk for interessant lesing.
    Marie

    1. helgeri

      Alt har en ende og her ble det for denne bloggen. Du vet hvor du finner meg ja. Takk for følget. Følger deg videre så sees vi der ute på blåmyra. Mvh Loffer`n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s