Bjarnes turblogg – Bloggomtale

Uten navn.png

Er det en person jeg kunne tenke meg å treffe på der ute i de store fjell eller skoger, så må helt klart Bjarne Heyerdahl Sætrang være en av de få utvalgte. Han er til daglig adjunkt i ungdomskolen i Haugesundsområdet med en lidenskap for friluftsliv og fiske.

Bloggen hans bærer preg av en kar som er veldig aktiv på fritiden og er en bereist mann hva angår norsk natur. Gjennom sommerferier og helger fra tidlig vår til seinhøstes, er han stort sett ute på tur og nyter det gode liv. Fremstår som en veldig hyggelig kar som som absolutt har historier å fortelle fra det ganske land.

Vil du lese og se flotte bilder fra hans turer så ta turen innom hans bloggen hans  http://bjarnesturblogg.blogspot.no/

Kanskje en av Norges mest besøkte friluftsliv blogger og som virkelig er verdt å følge med på. Ofte oppdateringer og da ikke bare for å få inn lesere, men fordi han har noe å formidle

Ønsker han god tur nå som han om en ukes tid drar avgårde på sin første av flere større turer i sommer. Blir spennende å se gjennom bilder og tur rapporter utover sommeren.

God sommer og skitt fiske til alle dere der ute. Jeg blir i stor grad hjemme for å trene opp det opererte kneet, for så og ta noen turer til høsten.

2 kommentarer om “Bjarnes turblogg – Bloggomtale

  1. Takk for hyggelige ord, Helge, om både meg og bloggen min! Det hadde jammen vært hyggelig å treffes en dag der ute. Ha god bedring med kneet. Måtte det bli fort bra! 🙂

    1. Bare hyggelig Bjarne. Dine turer er til stor glede for en som har turet lite det siste året. Takker for ønske om god bedring og kanskje en dag ses vi der ute et sted. Gode turer til deg i sommer. Venter i spenning på rapport.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s